GOLDEN TULIP INDIAN RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 265 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Golden Tulip Indian restaurant. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 23:09 The food never arrived and they never called
6 nov 2022 om 21:53 Paneer pakora mag wel meer smaak, chicken pakora was erg matig en enigszins droog. De naan was wel lekker
1 nov 2022 om 11:37 Laat bezorgd, maar het eten was erg lekker.
20 okt 2022 om 22:09 Een half uur na toegezegd lever tijstip nog geen bestelling ontvangen. Bij Thuisbezorgd staat hij dan wel als geleverd!!
29 sep 2022 om 21:17 Eerste keer en…smaakt naar meer.
27 sep 2022 om 22:41 Allerbeste in Rotterdam! Eten was lekker.
25 sep 2022 om 23:28 Waited more than one hour for my food!! That's insane. The food was great tho
14 aug 2022 om 12:07 I'd never call this place authentic. The butter chicken was ridiculously sweet. I had to bring it to the stove, and add extra tomato puree and spices to make it palatable. The naan, chicken biriyani, and chaat were ok. I won't be ordering from here.
11 aug 2022 om 20:21 Het eten was heerlijk, ga ik nogmaals bestellen . Maar helaas was de naan niet meer knapperig, beetje taai.
7 aug 2022 om 16:00 Top. Heerlijk. Hield rekening met dieetwensen. Heel heet bezorgd. Goede service.
3 aug 2022 om 0:36 Erg goed! Eerste keer… snel weer!!! Waande mij in Londen… als je er bent geweest begrijp je wat ik bedoel…
1 aug 2022 om 21:18 Allemaal smaakvol, alleen was de vega curry verbrand.. Dat was jammer