GOLDEN TULIP INDIAN RESTAURANT

GOLDEN TULIP INDIAN RESTAURANT lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 248 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Golden Tulip Indian restaurant. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 16:00 Top. Heerlijk. Hield rekening met dieetwensen. Heel heet bezorgd. Goede service.
3 aug 2022 om 0:36 Erg goed! Eerste keer… snel weer!!! Waande mij in Londen… als je er bent geweest begrijp je wat ik bedoel…
1 aug 2022 om 21:18 Allemaal smaakvol, alleen was de vega curry verbrand.. Dat was jammer
28 jul 2022 om 22:57 Eten was goed en snel bezorgd !
28 jul 2022 om 20:08 Really good, the best indian of Rotterdam
10 jun 2022 om 19:32 fish curry was top!! Was super lekker en we zullen zeker vaker bestellen bij jullie. Aanrader.
28 mei 2022 om 22:54 The order took much longer than anticipated, but it turned out that there was no courier available. They called us to inform us about this and said that they would eat the food themselves and cook our order again so that we would get it fresh :)
10 mei 2022 om 23:39 Heerlijk eten!
3 mei 2022 om 21:42 Ordered the prawn biryani which was disappointing. The rice was overcooked and the prawns was like rubber. Usually the food is really good not sure what went wrong today.
29 apr 2022 om 1:28 Er was heerlijk
2 apr 2022 om 21:59 Het eten was weer heerlijk
29 mrt 2022 om 22:58 Hint. Als je het vlees te lang laat garen wordt het taai en loopt de bezorging vertraging op. Overige smaken mwah. Matige ervaring daardoor. Eenmaal uiteindelijk onderweg was de bezorgster vlot thuis ter plaatse, dat dan weer wel.